Similia Similibus Curantur

DERNEĞİMİZ

Yurtiçinde ve yurtdışında Homeopati öğrenimi görmekte olan veya akredite kurslardan mezun olan kişiler derneğimize üye olabilirler.

Organon Homeopati Derneği” 17 Şubat 2011 tarihinde kurulmuş ve 35.054.154 kütük numarası ile faaliyete geçmiştir. Derneğimizin merkezi İzmir olup, yurt içinde ve yurt dışında şubeler açabilir. Amacımız Klasik Homeopati Felsefesinin yaygınlaşması, bu konuda eğitim vermek, Homeopati uzmanları yetiştirmek, tedavi ve danışmanlık hizmetleri vermektir.

Adres: Ziya Gökalp Bulvarı Emlak Bankası Konutları No : 27 Kat :1 D:4 B Blok 35220 Alsancak/IZMIR
Telefon:
E-Posta: