Similia Similibus Curantur

Sayman:  Hüma ÇAĞLAYAN
Üye: Çiğdem TURGAY

RİTA KAYA (Başkan)
Temel Homeopati eğitimini Almanya’da Gudrun Thielmann Homeopati Okulunda tamamlamıstır. Alman Klasik Homeopati Tıp Doktorlarından başka, İsvicre’de Dr. Spinedi ve Yunanistan’da Prof. G. Vithoulkas ile çalısmıs ve egitim almıstır. Almanya Federasyonu Dernegi üyesidir. 1992 Yılından bu yana mesleginde basarı ile calışmakta ve egitim vermektedir.

AYŞEGÜL BURÇOĞLU (Başkan Yardımcısı)
Temel Homeopati eğitimini Rita Kaya, Çiğdem Turgay ve Gudrun Thielman’dan alarak, 2008 yılında tamamlamıştır. Dr. Joseph Kellestein’ın eğitim seminerine katılmıştır.

Sekreter: Gülten BAŞARANER
Sayman:  Hüma ÇAĞLAYAN

ÇİĞDEM TURGAY (Üye)
Hacettepe Universitesi Sosyal Bilimler Fakultesinden yuksek lisansla mezun olmustur. Homeopati temel eğitimini 25 yıl yaşadığı Kanada’da “Toronto School of Homeopathic Medicine”de tamamlamıştır. Yunanistan’da G.Vitholkas, Hindistan’da R.Sankaran, Ingiltere’ de J.Sheer, ABD de Sadnna Thakkar, Türkiye’de Rita Kaya  gibi günümüz usta Homeopatlarıyla eğitimine devam etmektedir.

Izmir Klasik Homeopati ve Organon Homeopati Derneklerinin kurucu uyesidir. Kanada “Homeopati Medical Council” in uyesidir ve bu ülkede Homeopati Doktoru ünvanı vardır. 2004 Yılından beri Izmir’de yasamaktadır. Rita Kaya ile beraber Homeopati seminerleri vermektedir.