Similia Similibus Curantur

Sayman:  Hüma ÇAĞLAYAN
Üye: Rita KAYA

GÜLSÜM ÜZÜM (Başkan)
Erzurum Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hemşireliği bölümünde yapmıştır

Ayrıca Homeopati, Psikoonkoloji, Yaşam ve Öğrenci Koçluğu, Aile Danışmanlığı, Cinsel Terapi, Estetisyenlik, Masaj Terapi: Dorn, Şiatsu, Refleksoloji eğitimleri almış olup, bu alanlarda danışmanlık ve eğitmenlik yapmaktadır.

SELİM İYİDOĞAN (Başkan yardımcısı)
1993 Hacettepe Üniversitesi Radyoloji bölümü mezunudur. 2017 yılında Atatürk Üniversitesi AÖF Sağlık Yönetiminden mezun oldu. Şu an yine aynı üniversitede Sosyoloji 2. sınıfta öğrenimine devam etmektedir. Halen Homeopati 2. sınıf öğrencisidir.

ESİN AKTAŞLI (Üye)
2001 yılında AÖF Bankacılık Sigortacılık bölümünden mezun olmuştur. Uzun yıllar sigortacılık ve banka sigortacılığı alanında çalışmıştır. Halen Homeopati Temel Eğitimi 3. sınıf öğrencisi olup, eğitimine Rita Kaya, Çiğdem Turgay ve Dr. Semra Elmacı Kumpasoğlu’nun eğitmenliğinde devam etmektedir. Ayrıca Gudrun Theilman ve Dr.Kavita Chandak gibi usta Homeopatların eğitim seminerlerine katılmıştır…

HÜMA ÇAĞLAYAN (Sayman)
1997 yılında D.E.Ü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında çalışma hayatına girerek uzun yıllar finans sektöründe çalışmıştır. Temel Homeopati eğitimini Rita Kaya ve Çiğdem Turgay’dan alarak, 2011 yılında tamamlamıştır. Kate Birch , Dr.Joseph Kellerstein , Dr. Ulrich Koch ve Dr. Farokh Master gibi günümüz usta Homeopatların eğitim seminerlerine katılmıştır.

RİTA KAYA (Üye)
Temel tıp eğitimini Frankfurt’ta Norbert Engler Heilpraktiker (Alternatif Tıp Pratisyeni) Okulu’nda tamamladı. Sağlık Bakanlığı’dan onaylı Heilpraktiker (Alternatif Tıp Pratisyeni) diplomasını aldıktan sonra, Gudrun-Volker Thielmann’ın Klasik Homeopati Okulu’nda dört yıl eğitim aldı. Daha sonraki dönemlerde George Vithoulkas, Dr. Spined, Dr. Farokh Master ve Alman Tıp Doktorları Homeopati Derneği’nden (www.dzvhae.de) eğitimler aldı.

1992 Yılından bu yana, çalışmalarına İzmir’de ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde verdiği eğitimlerle devam etmektedir. Almanya Homeopatlar Birliği’nin (BKHD) üyesidir