Similia Similibus Curantur

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

YK-uyeleri-2014  YK-uyeleri 2014 2

ÇİĞDEM TURGAY (Başkan)
Hacettepe Universitesi Sosyal Bilimler Fakultesinden yuksek lisansla mezun olmustur. Homeopati temel eğitimini 25 yıl yaşadığı Kanada’da “Toronto School of Homeopathic Medicine”de tamamlamıştır. Yunanistan’da G.Vitholkas, Hindistan’da R.Sankaran, Ingiltere’ de J.Sheer, ABD de Sadnna Thakkar, Türkiye’de Rita Kaya  gibi günümüz usta Homeopatlarıyla eğitimine devam etmektedir.

Izmir Klasik Homeopati ve Organon Homeopati Derneklerinin kurucu uyesidir. Kanada “Homeopati Medical Council” in uyesidir ve bu ülkede Homeopati Doktoru ünvanı vardır. 2004 Yılından beri Izmir’de yasamaktadır. Rita Kaya ile beraber Homeopati seminerleri vermektedir.

RİTA KAYA (Başkan Yardımcısı)
Temel Homeopati eğitimini Almanya’da Gudrun Thielmann Homeopati Okulunda tamamlamıstır. Alman Klasik Homeopati Tıp Doktorlarından başka, İsvicre’de Dr. Spinedi ve Yunanistan’da Prof. G. Vithoulkas ile çalısmıs ve egitim almıstır. Almanya Federasyonu Dernegi üyesidir. 1992 Yılından bu yana mesleginde basarı ile calışmakta ve egitim vermektedir.

AYŞEGÜL BURÇOĞLU (Sayman)
Temel Homeopati eğitimini Rita Kaya, Çiğdem Turgay ve Gudrun Thielman’dan alarak, 2008 yılında tamamlamıştır. Dr. Joseph Kellestein’ın eğitim seminerine katılmıştır.

MURAT CAKLI (Sekreter)
Temel Homoepati eğitimini Çiğdem Turgay ve Rita Kaya’nın kursiyeri olarak, 2008-2011 yıllarında tamamladı. Gudrun Thielmann ve Joseph Kellerstein seminerlerine katıldı. Tamer Dövücü’nün düzenlediği NLP Practitioner eğitimini 2002’de, NLP Master Practitioner eğitimi 2004’de tamamladı.

SEDA DARILMAZ (Üye)
Temel Homeopati eğitimini Rita Kaya, Çiğdem Turgay ve Gudrun Thielman’dan alarak, 2010 yılında tamamlamıştır. Dr. Joseph Kellestein’ın eğitim seminerine katılmıştır.